Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2007

Παραδίδομαι...


Πρέπει να βρω ηρεμία, να βρω διάθεση, να βρω χρόνο, να βρω μεράκι, να βρω...
Τι μήνας πολύπλοκος είναι αυτός; Όλα του γάμου δύσκολα, καλά το λένε. Αλλά στην προκειμένη περίπτωση είναι όλα δύσκολα, και δεν μένει ούτε χρόνος για να σκεφτούμε το γάμο. Έτσι είναι σε όλους τους γάμους, ή εμείς το παρακάνουμε;

6 σχόλια:

AVRA είπε...

αννα μου τωρα ανακαλυψα τη σελιδα...κοιτα μην ανησυχεις , ο γαμος απο μονος του εχει πολυ δουλεια, βαλε τωρα και τα υπολοιπα που τρεχουν...καταλαβαινεις!

(μπορει να υπαρξει και εκνευρισμος μεταξυ σας αλλα και αυτο συμβαινει..μετα την τελετη ολα περνανε :-)) )

anna είπε...

Το κακό είναι πως ενώ ο γάμος από μόνος του έχει πολύ δουλειά, τα υπόλοιπα που τρέχουν δεν με αφήνουν να σηκώσω κεφάλι! Υπάρχουν ώρες που δεν έχω ούτε χρόνο να σκεφτώ - και αυτό από μόνο του φέρνει εκνευρισμό. Πρέπει να βάλω φρένο σε πολλά, για να μπορέσω να απολαύσω τις ετοιμασίες - στο κάτω κάτω, πρόκειται για το γάμο μου!

AVRA είπε...

αυτο ειναι αληθεια...αξιζουν αυτες οι στιγμες , να τις χαρεις ειναι κατι που θα θυμασαι για παντα.

Αυτο που μετανιωνω στον δικο μου γαμο ειναι οτι ειχα τοσο αγχος που ..ακουσον ακουσον..εχω κενα μνημης!προσεχε μην παθεις το ιδιο..

φιλια!

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον όλοι όσοι παντρεύονται τα παρακάνουν! Τρέχουν και δεν φτάνουν και ποτέ, για να πω την αλήθεια, δεν έχω καταλάβει το λόγο!!! Κι όμως, θα μπορούσαν όλα να είναι πιο απλά, πιο όμορφα, πιο γλυκά, πιο ζεστά, πιο άνετα, και πάνω απ' όλα, περισσότερο ρομαντικά! Στη μανία μας να κάνουμε έτσι κι αλλιώς κι αλλιώτικα, χάνουμε το δάσος, που είναι η ομορφιά της στιγμής! Άντε, καλά στέφανα... και είπαμε, φωτογραφίες να δούμε!

anna είπε...

Συμφωνώ πως όσοι παντρεύονται, το παρακάνουν. Το ξέρουν και οι έμποροι, και το εκμεταλλεύονται καταλλήλως. Από τα λίγα που πρόλαβα να ψάξω, έχω τρελλαθεί με τις τιμές - άκου 150 ευρώ η ανθοδέσμη! Ωστόσο, θα ήθελα να βρω χρόνο για να ασχοληθώ με τη μαγεία, να τυλιχτώ μέσα στα σχέδια, να ονειρευτώ και να προσπαθήσω να γίνει το όνειρο πραγματικότητα. Και τελικά, τρέχω για άλλα, άσχετα μικροπράγματα. Και Θανάση, τα θέλω κι εγώ απλά, ρομαντικά, ζεστά και άνετα - αλλά αυτά δεν γίνονται από μόνα τους!

Oikos Nyfikwn είπε...

BAZAAR ΝΥΦΙΚΩΝ


ΝΥΦΙΚΑ ΑΠΟ 80 - 150 €

ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΑΠΟ 12.00 - 20.00

ΕΡΜΟΥ 18

5ος όροφος

Τηλ. 210 3232909